Forsendelse & Returnering

 

 

FRAGT

RAASTED sendes over hele verden til de fleste lande.

Gratis fragt på ordrer inden for Danmark over 499 DKK med koden FREESHIP.

*Dette inkluderer ikke tunge og større møbler, hvor et ekstra forsendelsesgebyr kan blive tilføjet efter køb. Bemærk, at det ikke er muligt at kombinere rabatkoder.

Hvis du ikke kan tjekke ud på grund af forsendelsesbegrænsninger, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at arrangere forsendelse. Leveringsmetoder, der gælder for ordrer inden for EU, er GLS Pakkeshop eller GLS Hjemlevering. Til tider kan der bruges andre fragtbude, hvis GLS ikke er muligt på det tidspunkt. For ordrer uden for EU er UPS tilgængelig. Storbritannien, Schweiz og Norge anses for at være uden for EU. For større møbler kan der tillægges et ekstra forsendelsesgebyr.

Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage inden for Danmark. *Dette inkluderer ikke bestillingsvare*. Der kan gå op til 7 ekstra arbejdsdage for ordrer uden for Danmark. Dette inkluderer ikke virksomhedens tid til at behandle ordren. Ved forsendelsen modtager du et Track & Spor forsendelsesnummer, så du kan spore din pakke.

Ved kassen på Raasted.dk kan du vælge, om du vil afhente dit køb i vores butik i Aarhus eller Ringkøbing. Når dit køb er klar til at blive afhentet i vores butik, sender vi en e-mail til den, der er angivet ved kassen.

Uanset valget af ovenstående leveringsmetoder, skal du medbringe din ordrebekræftelse og gyldigt ID ved afhentning af din ordre.

ONLINE RETURNERINGSPOLITIK

Hvis du ikke er helt tilfreds med dit køb, hjælper vi dig gerne.

Du har 14 kalenderdage (inklusive weekender) til at returnere en vare fra den dato, du modtog den.

For at være berettiget til returnering skal din vare være ubrugt, ubrugt, uvasket og i samme stand, som du modtog den. Din vare skal være i dens originale emballage.

BEMÆRK VENLIGST: Det er ikke muligt at returnere undertøj (g-strenge og trusser) af hygiejniske årsager.

For yderligere instruktioner om returnering, er du velkommen til at kontakte os på raasted@mail.dk.

RAASTED forbeholder sig retten til at afvise enhver returnering, der ikke overholder ovenstående krav.

Kunden har det fulde ansvar for varen eller dens tilstand, indtil den er ankommet til RAASTED. Vi er ikke skyld i varer, der er gået tabt eller beskadiget i leveringsprocessen for returnering. I dette tilfælde vil der ikke blive refunderet noget beløb.

Det er i øjeblikket ikke muligt at bytte produkter. Venligst returner varerne og afgiv en separat bestilling, hvis en anden størrelse eller farve ønskes.

Ovenstående krav påvirker ikke dine juridiske rettigheder, herunder din ret til at kræve tilbagebetaling, hvis varerne er defekte.

Hvis du nægter at modtage dit produkt ved ankomsten, forbeholder vi os retten til at opkræve et gebyr i henhold til den negative kontraktlige rente for eventuelle udgifter, vi måtte have ved returnering af produktet.

Returvarer skal sendes til følgende adresse:

RAASTED
Badstuegade 1E
8000 Aarhus C

Danmark

Husk venligst at udskrive din faktura eller ordrebekræftelse, som du har modtaget via e-mail (eller skriv dit ordrenummer på et stykke papir) og inkludere det i returpakken.

Opbevar venligst din portokvittering som bevis på, at pakken er sendt. Vi råder dig til at returnere pakken med et sporbart track and trace-nummer og aldrig til en pakkeshop eller et afhentningssted. Pakker leveret til en pakkeshop vil ikke blive afhentet og returneret til kunden.

Returudgifter betales af kunden.

Hvis du oplever problemer med at oprette returneringen, bedes du kontakte os med dit ordrenummer og e-mail, så laver vi returneringen til dig. Vi trækker 50 DKK fra refusionen ved ankomst, hvis du ønsker at bruge vores returlabel.

Det er muligt at returnere de bestilte varer online i vores butik i Aarhus, så længe de overholder ovenstående vilkår.

Når vi modtager din returnerede vare, vil den blive inspiceret, og vi giver dig besked om status for din refusion.

Hvis din returnering godkendes, iværksætter vi en refusion til din oprindelige betalingsmetode. Du modtager kreditten inden for 10 hverdage, afhængigt af din kortudsteders politikker.

Bemærk, at den oprindelige forsendelsesomkostning ikke vil blive refunderet. For lande inden for EU vil moms være inkluderet i tilbagebetalingen. 

Det er i øjeblikket ikke muligt at returnere varer afgivet på ordrer uden for Danmark.  

For spørgsmål om returneringsprocessen bedes du kontakte raasted@mail.dk.

BYTTE

Hvis du ønsker at ombytte dit produkt til en anden størrelse eller et andet produkt, bedes du returnere den oprindelige ordre beskrevet ovenfor og afgive en ny ordre.

RETURNERINGSPOLITIK I BUTIK

* Bemærk venligst, at du har 7 dage til at returnere enhver udsalgsvare købt i butikken. Din fortrydelsesret starter, når du har modtaget dit produkt.

Som kunde hos RAASTED har du ret til at bytte din vare inden for 14 dage fra købsdatoen ved at bruge en gyldig kvittering eller ordrenummer. Det er kundens ansvar at kunne fremvise en gyldig kvittering. Det er ikke muligt at returnere et produkt uden en kvittering. Køb i butikken kan ombyttes til en anden vare eller et gavekort inden for 14 dage.

Det er muligt at få fuld refusion af den refunderede vare inden for 7 dage. Gaver er udelukkende ombyttelige eller berettigede til et gavekort - der gives ingen refusion på gaver. Gavekort refunderes ikke.

BEMÆRK VENLIGST: Det er ikke muligt at returnere undertøj (g-strenge og trusser) af hygiejniske årsager.

Bestilte varer er endeligt salg og kan ikke returneres eller ombyttes.

Det er muligt at returnere de bestilte varer online i vores butik i Aarhus, så længe de overholder ovenstående vilkår.

Returprodukter skal returneres i butikken på følgende adresse:

RAASTED
Badstuegade 1E
8000 Aarhus C
Danmark

KRAV

Krav som følge af skadesforsinkelse eller delvis bortkomst af varerne under transport skal fremsættes skriftligt til virksomheden inden for 3 hverdage efter levering.

RAASTED skal have en rimelig mulighed for at undersøge ethvert krav fremsat i henhold til dette, og kunden skal omgående returnere alle de varer, der er omfattet af ethvert krav, og alle emballagematerialer forsvarligt emballeret og returnere dem til RAASTED til undersøgelse.

Billeder af de defekte varer og en beskrivelse af de defekte varer vil være nødvendige.
 

KUNDESERVICE

Ring til os på +45 40 78 55 98

eller skriv til raasted@mail.dk

Vi har åbent mandag til fredag 11.00 - 18.00, lørdag 10.00 - 16.00