Refusionspolitik

ONLINE RETURNERINGSPOLITIK

Hvis du ikke er helt tilfreds med dit køb, hjælper vi dig gerne.

Du har 14 kalenderdage (inklusive weekender) til at returnere en vare fra den dato, du modtog den.

For at være berettiget til returnering skal din vare være ubrugt, ubrugt, uvasket og i samme stand, som du modtog den. Din vare skal være i dens originale emballage.

For yderligere instruktioner om returnering er du velkommen til at kontakte os på raasted@mail.dk.

RAASTED forbeholder sig retten til at afvise enhver returnering, der ikke overholder ovenstående krav.

Kunden har det fulde ansvar for varen eller dens tilstand, indtil den er ankommet til RAASTED. Vi er ikke skyld i varer, der er gået tabt eller beskadiget i leveringsprocessen for returnering. I dette tilfælde vil der ikke blive refunderet noget beløb.

Det er i øjeblikket ikke muligt at bytte produkter. Venligst returner varerne og afgiv en separat bestilling, hvis en anden størrelse eller farve ønskes.

Ovenstående krav påvirker ikke dine juridiske rettigheder, herunder din ret til at kræve tilbagebetaling, hvis varerne er defekte.


Hvis du nægter at modtage dit produkt ved ankomsten, forbeholder vi os retten til at opkræve et gebyr, i henhold til den negative kontraktlige rente, for eventuelle udgifter, vi måtte have ved returnering af produktet.

Returvarer skal sendes til følgende adresse:

RAASTED
Badstuegade 1E
8000 Aarhus C
Danmark

Husk at udskrive din faktura eller ordrebekræftelse, som du har modtaget på e-mail (eller skriv dit ordrenummer på et stykke papir) og medtag det i returpakken.

Gem venligst din portokvittering som bevis på, at pakken er sendt. Vi råder dig til at returnere pakken med et sporbart track and trace-nummer og aldrig til en pakkeshop eller et afhentningssted. Pakker leveret til en pakkeshop vil ikke blive afhentet, og de vil blive returneret til kunden.

Returneringsudgifter betales af kunden.

Hvis du oplever problemer med at oprette returneringen, bedes du kontakte os med dit ordrenummer og e-mail, så laver vi returneringen til dig. Vi trækker 50 DKK fra refusionen ved ankomst, hvis du ønsker at bruge vores returlabel.

Det er muligt at returnere varer bestilt online i vores butik i Aarhus, så længe de overholder ovenstående betingelser.

Når vi modtager din returnerede vare, vil den blive inspiceret, og vi giver dig besked om status for din refusion.

Hvis din returnering godkendes, iværksætter vi en refusion til din oprindelige betalingsmetode. Du modtager kreditten inden for 10 hverdage, afhængigt af din kortudsteders politikker.

Bemærk, at den oprindelige forsendelsesomkostning ikke vil blive refunderet. For lande inden for EU vil moms være inkluderet i tilbagebetalingen.

Det er i øjeblikket ikke muligt at returnere varer afgivet på bestillinger uden for Danmark.

For spørgsmål om returneringsprocessen kontakt venligst raasted@mail.dk.

UDVEKSLING

Hvis du ønsker at ombytte dit produkt til en anden størrelse eller et andet produkt, bedes du returnere den oprindelige ordre beskrevet ovenfor og afgive en ny ordre.

RETURNERINGSPOLITIK I BUTIKKEN

Som kunde hos RAASTED har du ret til at bytte din vare indenfor 14 dage fra købsdatoen ved at bruge en gyldig kvittering eller ordrenummer. Det er kundens ansvar at kunne fremvise en gyldig kvittering. Det er ikke muligt at returnere et produkt uden en kvittering. Køb i butikken kan ombyttes til en anden vare eller et gavekort inden for 14 dage.

Det er muligt at få fuld tilbagebetaling af den refunderede vare indenfor 7 dage. Gaver er udelukkende ombyttelige eller berettigede til et gavekort - der gives ingen refusion på gaver. Gavekort refunderes ikke.

Made-to-order varer er endeligt salg, og kan ikke returneres eller byttes.

Det er muligt at returnere varer bestilt online i vores butik i Aarhus, så længe de overholder ovenstående betingelser.

Returvarer skal returneres i butikken på følgende adresse efter aftale:

RAASTED
Badstuegade 1E
8000 Aarhus C
Danmark

KRAV

Krav som følge af skadesforsinkelse eller delvis bortkomst af varerne under transport skal fremsættes skriftligt til virksomheden inden for 3 hverdage efter levering.

RAASTED skal have rimelig mulighed for at undersøge ethvert krav fremsat heri, og kunden skal omgående returnere alle de varer, der er omfattet af ethvert krav, og alle emballagematerialer forsvarligt emballeret og returnere dem til RAASTED til undersøgelse.

Billeder af de defekte varer og en beskrivelse af de defekte varer vil være nødvendige.

ANSVAR
Hvis kunden konstaterer, at nogen af varerne ikke er leveret, er blevet leveret beskadiget eller ikke er i den korrekte mængde, skal Selskabet efter eget valg erstatte dem med lignende varer eller tillade kunden kreditering for deres fakturaværdi. Under ingen omstændigheder må virksomhedens ansvar over for kunden under denne betingelse overstige varernes fakturaværdi.

KUNDE SERVICE
Ring til os på +45 40 78 55 98
eller skriv til raasted@mail.dk
Vi har åbent mandag til fredag 10.00 - 17.30, lørdag 10.00 - 16.00