Leveringspolitik

FORSENDELSE
 
RAASTED afsendes over hele verden til de fleste lande.
 
*Gratis fragt ved ordrer inden for Danmark over 1000 DKK med kode FREESHIP *Dette inkluderer ikke tung vægt og større møbler, hvor der kan tillægges et ekstra fragtgebyr. Bemærk, at rabatkoder ikke er mulige at kombinere.*
 
Hvis du ikke kan tjekke ud på grund af forsendelsesbegrænsninger, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at arrangere forsendelse. Leveringsmetoder gældende for ordrer inden for EU er GLS Pakkeshop eller GLS Hjemlevering. Til tider kan andre fragtbud bruges, hvis GLS ikke er muligt på det tidspunkt. For ordrer uden for EU er UPS tilgængelig. Storbritannien, Schweiz og Norge anses for at være uden for EU. Ved større møbler kan der tillægges et ekstra fragtgebyr.
 
Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage inden for Danmark. *Dette inkluderer ikke bestillingsvare*. Der kan gå op til 7 ekstra arbejdsdage for ordrer uden for Danmark. Dette inkluderer ikke virksomhedens tid til at behandle ordren. Ved forsendelsen modtager du et Track & Trace-forsendelsesnummer, så du kan spore din pakke.
 
Ved kassen på Raasted.dk kan du vælge, om du vil afhente dit køb i vores butik i Aarhus eller Ringkøbing. Når dit køb er klar til at blive afhentet i vores butik, sender vi en e-mail til den, der er angivet ved kassen.
 
Uanset valget af ovenstående leveringsmetoder, skal du medbringe din ordrebekræftelse og gyldigt ID ved afhentning af din ordre.